Over ons

Taxi Den Bosch 24 is een taxi onderneming die met trots kan zeggen dat we al meer dan 15 jaar bezig zijn in deze branche. Taxi Den Bosch en taxi Jij & Ik hebben de krachten gebundeld en gaan sinds 2020 samen door onder de naam Taxi den Bosch 24. We hebben bewust voor deze naam gekozen omdat we het een uitdaging vinden om onze klanten 24/7 boven verwachting hun taxi trip te laten ervaren.

Boek van te voren een taxi voor een vaste prijs, altijd goedkoper dan het kilometertarief. Wij rijden door heel Nederland. Onze vriendelijke chauffeurs brengen je op tijd op locatie. Kosteloos annuleren. 500.000+ tevreden klanten

Kortom, wij doen er alles aan om iedere rit niet alleen veilig, maar ook prettig te laten verlopen.

Een veilig idee dat onze chauffeur niet alleen een taxicertificaat heeft, maar ook een EHBO-diploma.

Uw taxi

Service op afroep. Stiptheid in het nakomen van afspraken. Een vergaande flexibiliteit. Een gedegen geografische kennis. Als passagier bent u onze gast en onze chauffeurs doen er alles aan om professioneel aan uw individuele wensen tegemoet te komen.

Vanzelfsprekend voldoen onze taxi’s aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid en comfort.

Dag en Nacht 24/7 Service

Taxi Den Bosch 24 is een taxibedrijf Die heeft altijd voor u een taxi klaar staat!!

Taxi Den Bosch 24   Ruim 690.00 Teverden Klanten
verzekerd van kwaliteit en betrouwbaar. – binnen 10 min op locatie. Contant, Pin & Creditcard. Altijd de kortste route. Uw Taxi Den Bosch Düsseldorf Airport. Taxi Den Bosch Eindhoven Airport. Taxi Den Bosch Schiphol Airport. Taxi Den Bosch Weeze Airport. Taxi Den Bosch Rotterdam Airport. Taxi Den Bosch Düsseldorf Airport.
 Tot 65% korting Op Luchthaven Vervoer en airport service.

Even lekker weg met een groep collega’s, vrienden of kennissen. Ook voor grotere groepen kunt u op ons rekenen. Wij beschikken over meerdere luxe taxi busjes waardoor u comfortabel en veilig naar uw bestemming gaat. U kunt dan gebruik maken van onze speciale goedkope tarieven.

Taxibus

Vervoer per taxibus van Taxi Den Bosch 24
Professioneel groepsvervoer per taxibus wordt zorgeloos voor u geregeld door Taxi Den Bosch 24, Wij staan voor een onbezorgde, veilige en comfortabele rit. Onze gediplomeerde, goed bijgeschoolde en gecertificeerde chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar. Zo kunt u voor uzelf een taxibus, maar ook voor uw kinderen, familieleden, collega’s, werknemers, vrienden, klanten of leerlingen. Wij zorgen voor een veilige, comfortabele en efficiënte reis.

Reizen per taxibus is de perfecte oplossing voor een groep
Reserveer op tijd of maak direct een afspraak en stap onbezorgd aan boord van een van onze comfortabele taxibussen. Laat uw zware koffers door ons in- en uitladen en ontspan tot aan de aankomst op uw bestemming. Kies voor de hoogwaardige en professionele service van


Airport Service

En dan is het nu tijd voor uw welverdiende vakantie of belangrijke businesstrip. Uw reis of vliegvakantie begint bij Taxi den bosch 24! wij vervoeren u in gepaste stijl en zullen altijd op tijd aan komen. Geen luchthaven is ons te ver en bij elke airport hebben we de nodige ervaring. Als u ook nog onze prijzen ziet of in beschouwing neemt dan is dat toch alleen maar mooi meegenomen.

Airport taxi den bosch
Call me-NU BELLEN 0644473636